VOORWAARDEN en ACTIE'S


Zonder reserveringsbewijs/bestelbon met afhaal nummer kunnen wij niet uw bestelling mee geven en mogen wij u weigeren. Neem deze dan ook mee bij voorkeur uitgeprint.VOORVERKOOP ACTIE en VOORWAARDEN ACTIE

 

Bestel en betaal jij voor 25-12-2022? Dan krijg je 20% extra gratis vuurwerk naar keuze bij je bestelling! LET OP! De BEST PRICE artikelen vallen hier buiten. Ook hebben bepaalde artikelen een speciale voorverkoop prijs die nog meer korting geven op de actieprijs!! Goedkoop vuurwerk inslaan dus!

De minimale bestelwaarde tijdens de voorverkoop is €25,-. Het vuurwerk zelf kan je afhalen op 28, 20 en 30 december 2023 in onze winkel!KRAAK DE KLUIS en VOORWAARDEN ACTIE

Dit jaar hebben wij de ‘kraak de Kluis’ vuurwerkactie met een totale prijzenpot van €4000,-!! Deze actie werkt als volgt:

Op 28, 29 en 30 december staan er 2 kluizen met een combinatie cijfer in de winkel. Jouw bestelnummer is ook het nummer waarmee jij mogelijk de kluis kan kraken. Dit combinatiecijfer voer je in bij iedere kluis. Als de deur van de kluis open gaat ga jij naar huis met een geweldig vuurwerkpakket!

Om mee te kunnen doen aan de winactie ‘Kraak de Kluis’ zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

De minimale bestelwaarde van de bestelling is €50,- en moet vóór 23-12-2022 zijn betaald. De bestelling moet worden opgehaald binnen het afgestemde tijdvak, anders vervalt de deelname aan de actie.

 ALGEMENEN VOORWAARDEN

-Bestellen kan eenvoudig via de webwinkel of door een bestellijst in te vullen in onze winkel / showroom. Het bestelde vuurwerk gaarne gelijktijdig betalen. Daarmee worden wachttijden tijdens de verkoopdagen voorkomen.

-Minimale voorbestelling is € 25,-

-Telefonische bestellingen kunnen wij in verband met de vereiste contante betaling niet aannemen.

-uw bestelde producten worden pas gereserveerd bij volledige afhandeling en betaling van uw bestelling.

-Indien een artikel is uitverkocht vervangen wij dit door een gelijkwaardig, al dan niet beter product, de eventuele meerprijs is voor onze rekening.

-“Voordeel”, “gratis vuurwerk”, “korting”: bestaat altijd uit gratis vuurwerk bovenop de bestelling.

-Het gratis extra vuurwerk kan zelf aangegeven worden maar wordt uiteindelijk door dB Vuurwerk bepaald: er wordt o.a. gecheckt of aan de voorwaarden voldaan is; bij producten die uitverkocht zijn wordt een volwaardig vervangend product aangeboden.

--Gratis vuurwerk betreft artikelen over kolom 1 en kolom 2 (in de folder) van de bestellijst. Best Price artikelen kunnen niet besteld worden als extra gratis vuurwerk.

-Bij alle acties en aanbiedingen e.d. zijn kortingen niet cumuleerbaar; de hoogste korting op dat moment telt; korting op korting is niet mogelijk.

-Op actie-artikelen en aanbiedingen wordt geen gratis vuurwerk geven. Actie op actie is niet mogelijk.

-Het bestelde vuurwerk kan uitsluitend worden afgehaald tegen het door ons verstrekte reserveringsbewijs en op de door ons aangegeven tijd en (wettelijke) afhaal dag bij de afhaalbalie.
Zonder uw reserveringsbewijs kunnen wij u bestelling niet mee geven en mogen wij u weigeren.

-Losse verkoop en afhalen zijn enkel op de wettelijk vuurwerk-afhaaldagen.

-Afhaal/verkoop uitsluitend aan personen van 16 jaar en ouder; bij twijfel vragen wij om legitimatie.

-Per persoon mag er wettelijk maximaal 20 kilogram vuurwerk meegenomen worden. Wilt u meer vuurwerk? Neem dan meerdere personen van 16 jaar of ouder mee!

-Alle bestellingen die voor kerst 25-12-2023 geplaats en betaald zijn krijgen 20% extra gratis vuurwerk. Dit geld op alle artikelen die buiten de best Price vallen. U kan voor uw 20% extra gratis vuurwerk zelf een keuzen maken welke artikelen u wilt hebben.

-Bij de losse verkoop geldt OP = OP. 

-geannuleerde en bestellingen die niet worden afgehaald kunnen wij van af 2 januari verder afhandelen. Voor het annuleren van een bestellingen rekenen wij 20% handlingskosten op het order bedrag.

-Als uw bestelling is geplaats kunnen wij deze niet meer aanpassen!wij van af 2 januari verder afhandelen. Voor het annuleren van een bestellingen rekenen wij 20% handlingskosten op het order bedrag. 

op onze acties gelden onze ter hand gestelde voorwaarden.
aan druk en zet fouten kunnen geen rechten worden verleent.